Kyllingefrikadeller med basilikum og pinjekerner

Kyllingefrikadeller med basilikum og pinjekerner
januar 16, 2013 Søren Larsen Pedersen
Kyllingefrikadeller

Det er blevet tid til endnu et indlæg på Foodism, og i denne omgang står den på frikadeller – nærmere betegnet kyllingefrikadeller.

Dette er et moderne og let twist på almindelige gammeldags frikadeller lavet på hakket kalv- og svinekød – og man føler sig mindre tung i maven ved denne version :)

Kyllingefrikadellerne passer ideelt sammen med:

  • Tomatsalat, flütes og tomatpesto
  • Bulgur- couscous- eller quinoasalat smagt til med grøn basilikumpesto, snittede grønne peberfrugter, forårsløg og tomater.
  • En rugbrødsmad! :P

Kyllingefrikadeller

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Kyllingefrikadeller med basilikum og pinjekerner, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Kyllingefrikadeller med basilikum og pinjekerner

Kyllingefrikadeller

By Søren Larsen Pedersen Published: januar 16, 2013

  • Yield: Ca. 22 stk.
  • Prep: 15 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 35 mins

Lækre kyllingefrikadeller som altid smager godt!

Ingredients

Instructions

  1. Hak hvidløg, soltørrede tomater, pinjekerner og babyspinat, bredbladet persille eller lidt frisk basilikum (jeg brugte basilikum).
  2. Bland alle ingredienserne sammen.
  3. Rør farsen til en sammenhængende masse.
  4. Steg på en pande ved mellemhøj varme til frikadellerne føles til at have en fast konsistens. Tip: Det er optimalt kun at vende frikadellerne én gang hver i stegningsprocessen.

Kommentar (2)

  1. Kenneth 6 år siden

    Aww mmm, det er vidst et must try! :)

Skriv et svar