Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'sf_pageslider' not found or invalid function name in /home/www/foodism.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Super lækker pizza bianca
maj 27, 2012 Søren Larsen Pedersen
Super lækker pizza bianca

I dag er det søndag, og aftensmaden skulle bare være nem og god. Jeg har de seneste dage forsøgt at følge en paleo-livsstil, da en af mine venner har anbefalet det, men i dag havde jeg bare lyst til noget helt andet, og valget faldt på verdens bedste pizza bianca.

Jeg har længe kæmpet med at lave den perfekte pizzadej, og jeg synes aldrig, at den er blevet helt rigtig. Enten smager den super godt, men er for lidt sprød, og andre gange er den blevet super sprød, men mangler pondus! Jeg har nogle gange også købt færdigdej fra SuperBrugsen, da det bare nogle gange skulle gå lidt stærkere – men det er simpelthen for kedeligt.

Jeg valgte derfor denne gang at købe dej fra den lokale pizzamand (2 klumper for 20 kr), og det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det, da resultatet var en ren fryd! – Super sprød bund, som havde rigtig god smag! Dog tog jeg også lidt noter til, hvordan den duftede, og hvordan konsistensen var, så jeg kan forsøge at reproducere den.

Har du nogensinde smagt pizza bianca, og hvad synes du om det? – Og hvordan laver du din pizzadej?

Pizza Bianca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Super lækker pizza bianca, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Pizza bianca

Super lækker pizza bianca

By Søren Larsen Pedersen Published: maj 27, 2012

  • Yield: 1 pizza
  • Cost: 30
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 14 mins
  • Ready In: 24 mins

Fremgangsmåde til en pizza

Ingredients

Instructions

  1. Flyt bagepapiret over på den forvarmede ovnplade og bag pizzaen ved 220 grader (varmluft) i ca. 14 minutter
  2. Rul dejen super tyndt ud på et bagepapir
  3. Smør dejen med et tyndt lag olivenolie
  4. Smør creme fraiche oven på olivenolien
  5. Skræl kartoflerne og skærm dem papirstyndt(!)
  6. Fordel kartoflerne pænt ud over hele pizzaen - helst ikke for meget overlap
  7. Pluk mozzarellaen og fordel den ud over pizzaen
  8. Krydr med salt, godt med peber og en god mængde rosmarin
  9. Dryp noget mere olivenolie ud over pizzaen

Kommentar (1)

  1. Nico 12 år siden

    Ser sgu lækker ud – godt klaret :)

Leave a Reply