Så blev det tid til en rigtig lækker efterårsklassiker som passer perfekt til det vejr, som vi for tiden har i Danmark – JORDSKOKKESUPPE!
Dette er en cremet, lækker og nem variation af suppen, hvor der er tilsat en dl piskefløde, men hvis man skal holde en slank linje, kan dette dog undlades.
Giv den gas i køkkenet og få smagt denne suppe!
Jordskokkesuppe - Cremet, lækker og god!,
Cremet jordskokkesupper med ristet bacon
By oktober 26, 2012
Published:- Yield: 4 Servings
- Cost: 30
- Prep: 15 mins
- Cook: 25 mins
- Ready In: 40 mins
En god portion til 2-4 personer afhængig af sult
Ingredients
- 300 g jordskokker hakket groft
- 1-2 stk. løg hakket groft
- 250 g kartofler hakket groft
- 2 spsk. olie oliven
- 8 dl hønsebouillon (eller fond)
- 1 nip muskatnød revet
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk. citronsaft
- 1 pakke bacon ristet
- 1 stk. flüte
- Salt & peber
Instructions
- Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove stykker.
- Skær løget i tern.
- Rist grøntsagerne i olivenolie og tilsæt hønsebouillonen.
- Lad simre i 20 minutter og tilsæt fløde og reven muskat.
- Lad simre yderligere 5 minutter til alt er mørt.
- Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.
- Servér med ristet bacon og flütes.
0
4