Thai-karrysalat

Thai-karrysalat
april 5, 2012 Søren Larsen Pedersen
Thai-karrysalat

Påsken er sgu kommet over os, og derfor er det tid til en ægte påskeopskrift – i en ny indpakning. Forestil dig den almindelige gode danske karrysalat, nu i en spicy og hjemmelavet udgave – Mums!

Prøv opskriften og fortæl os, hvad I synes om den?

Thai-karrysalat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
Thai-karrysalat, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Thai-karrysalat

Thai-karrysalat

By Søren Larsen Pedersen Published: april 5, 2012

  • Yield: 1 skålfuld
  • Cost: 25 kr
  • Cook: 10 mins

Nok til seks personer.

Ingredients

Instructions

  1. Rør karrypastaen lind med en spiseske creme fraiche.
  2. Vend den roligt sammen med resten af creme fraichen, mayonnaisen og karryen.
  3. Smag til med limesaft, sukker og salt. Smagen skal være cremet, syrlig og lidt sød med en snert af den stærke karryblanding.
  4. Vend æbletern og forårsløg i cremen.

Kommentar (0)

Skriv et svar