Påsken er sgu kommet over os, og derfor er det tid til en ægte påskeopskrift – i en ny indpakning. Forestil dig den almindelige gode danske karrysalat, nu i en spicy og hjemmelavet udgave – Mums!
Prøv opskriften og fortæl os, hvad I synes om den?
Thai-karrysalat,
Thai-karrysalat
By april 5, 2012
Published:- Yield: 1 skålfuld
- Cost: 25 kr
- Cook: 10 mins
Nok til seks personer.
Ingredients
- 2 tsk. karrypasta grøn thai
- 0,5 tsk. karry madras
- 4 spsk. creme fraiche
- 2 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. limesaft
- 1 nip sukker
- 1 nip salt
- 1 stk. æble i små(!) tern
- 3 stk. forårsløg i stykker af 0,5 cm
Instructions
- Rør karrypastaen lind med en spiseske creme fraiche.
- Vend den roligt sammen med resten af creme fraichen, mayonnaisen og karryen.
- Smag til med limesaft, sukker og salt. Smagen skal være cremet, syrlig og lidt sød med en snert af den stærke karryblanding.
- Vend æbletern og forårsløg i cremen.
0
3