Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'sf_pageslider' not found or invalid function name in /home/www/foodism.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Verdens nemmeste morgenboller
marts 31, 2012 Thomas Clausen
I Bagværk, Opskrifter
Verdens bedste og letteste morgenboller

Dette er verdens letteste morgenboller at lave. Ydermere er de fantastisk velsmagende. Det kræver blot 10 minutters forberedelse inden du går i seng, og så kan du vågne op til de skønneste boller.

Og du skal på intet tidspunkt have dej på fingrene. Hvilket er både godt og skidt :-)

Verdens bedste og letteste morgenboller

Ekstra

Smid kerner og frø i efter temperament. Og lad mig høre, hvilke typer frø og kerner DU bruger!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Verdens nemmeste morgenboller, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Nemme og gode morgenboller

Verdens bedste og letteste morgenboller

By Thomas Clausen Published: marts 31, 2012

  • Yield: 36 boller
  • Cost: 10 kr.
  • Prep: 10 mins
  • Cook: 10 mins
  • Ready In: 20 mins

Verdens bedste og letteste morgenboller. Helt uden at få dej på fingrene.

Ingredients

Instructions

  1. Opløs gær, sukker og salt i vandet?
  2. Tilsæt olie, frø og kerner
  3. Rør mel i indtil dejen vil kunne holde formen, hvis den blev lagt på en bradepande.
  4. Put film over bollerne og sæt dem i køleskabet i ca. 12 timer
  5. Tænd for ovnen og brug to spiseskeer, til at lægge dejen ned på pladen.
  6. Pensel med mælk eller vand.
  7. Bag i ca. 6-12 min ved 200 grader indtil bollerne er fine gyldne.

Kommentar (2)

  1. Dea 12 år siden

    Hey Søren og Mikkel,

    Jeg er vildt dårligt til at bage, men vil gerne lære det. Er der vejledende mængde mel på denne opskrift? For det er jo svært for mig at dosere melet om aftenen, efter hvordan bollerne holder formen på pladen næste morgen.. :P

    Kram Dea

    • Forfatter
      Thomas Clausen 12 år siden

      Hej Dea

      Nu er jeg så hverken Søren eller Mikkel, men bare en gæsteskribent på foodism. Men prøv at ramme en havregrødagtig konsistens. Den skulle indtræffe omkring 1 kg. mel vil jeg mene (alt afhængigt af antal kerner og frø du bruger).

Leave a Reply