Knækbrød

Knækbrød
marts 12, 2012 Søren Larsen Pedersen
Sprødt og lækkert knækbrød

Hvis man ligesom mig er en sucker for en eftermiddags- eller aftens-snack, så er disse knækbrød en sikker vinder. Derudover bilder jeg mig selv ind, at de er total sunde – Go bake!

Knækbrød

Ekstra

Hvis man vil lave knækbrødene endnu sundere (og lidt sødere), har jeg forsøgt mig med at udskifte 2,5 dl af melet med proteinpulver med chokoladesmag – Det giver et ret godt resultat!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Knækbrød, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Knækbrød

Sprødt og lækkert knækbrød

By Søren Larsen Pedersen Published: marts 12, 2012

  • Yield: 2 ovnplader
  • Prep: 20 mins
  • Cook: 20 mins
  • Ready In: 40 mins

Hvis man ligesom mig er en sucker for en eftermiddags- eller aftens-snack, så er disse knækbrød en sikker vinder. Derudover bilder …

Ingredients

Instructions

  1. Rør alle ingredienser sammen og del dejen i to portioner.
  2. Hver portion rulles ud mellem to stykker bagepapir.
  3. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen for med en kniv, hvor knækbrødet skal deles efter bagningen.
  4. Bag knækbrødet midt i ovnen ved 200 grader i 16 – 17 min til det er gyldent.
  5. Lad knækbrødet afkøle helt på en bagerist og opbevar det i en lufttæt beholder, så sprødheden bevares.

Kommentar (0)

Skriv et svar